Szállás

Sóház Apartmanhouse és Panzió

Sóház Apartmanhouse és Panzió

Apartmanházunk 2002-ben nyitotta meg kapuit, és 2019-ben teljes felújításon ment keresztül. A város legszebb részén, a Tisza-parton található, 5-10 perces sétával Szolnok város minden látnivalója elérhető.

A 2011-ben átadott Tiszavirág-híd 100 méterre az Apartmanháztól ível át a Tisza-folyó felett, s így néhány percnyi sétával a Tiszaligetben találhatja magát a vendég, ahol a szolnoki Főiskola Campusa, sport és kulturális események helyszínei, valamint a Tiszaligeti Termál és Gyógyfürdő található. Ideális szálláslehetőség a színházi és kultúrprogramok kedvelőinek, hiszen ezek a rendezvényhelyszínek pár perces sétával szintén elérhetőek. A város legszebb tere (Tiszai Hajósok Tere) a szállás szomszédságában található, több színvonalas étteremmel együtt.

Szobáink családias hangulatúak, minden szobában tea-és kávékészítésre van lehetőség. Minibár, Wi-fi szolgálja a vendégek kényelmét. Reggelizőtermünkben svédasztalos reggelit szolgálunk fel, helyben sütött pékárúval és croissant kínálattal. Lehetőség van vegán- és gluténmentes étkezésre is. Délutáni kávé-, tea- vagy egyéb ital elfogyasztására kitűnő lehetőséget nyújt drinkbárunk.

Gépkocsival érkező vendégeink számára zárt parkolót biztosítunk.

Az Apartmanház segítőkész munkatársai mindent megtesznek, hogy az Ön vendégei otthon érezzék magukat nálunk.

  • Cím: 5000 Szolnok, H-5000, Sóház út 4.

  • Telefonszám: +36 56 516 560

  • E-Mail-cím: info [kukac] sohazpanzio.hu

  • Honlap: https://www.sohazpanzio.hu/