Hírek

Next/Change program, avagy tapasztalatszerzés Ausztriában

2020.01.20.

Az Europa Cinemas jóvoltából 2020 január elején 3 napos mozilátogatáson vett részt a Tisza Mozi vezetősége Ausztriában, Sankt Pöltenben és Badenben, ahol két art moziban cseréltek tapasztalatot a külföldi mozis kollégákkal.

Next/Change program avagy tapasztalatszerzés Ausztriában

A szolnoki TISZApART Mozi 2003 óta tagja az Europa Cinemas nevű szervezetnek. A nemzetközi art mozi hálózat Next/Change nevű programja keretében a mozi vezetősége 3 napot tölthetett a két osztrák város Cinema Paradiso-ban.

A látogatás során a mozis szakemberek tapasztalatot cseréltek a mozik műsorstruktúrájáról, az üzemeltetés nehézségeiről, a programokkínálatról, valamint megismerkedtek a népszerű osztrák hűségkártya előnyeivel és a Cine-Café valamint a Mozi Reggeli fogalmával.

Az osztrák filmszínházak a szolnoki Tisza Moziéhoz hasonló programkínálattal csábítják a nézőket a vetítésekre. Mindkét külföldi mozi sétálóutcán található terasszal, kávézási és étkezési lehetőséggel és gazdag eseménynaptárral, amelyben ugyanúgy megtalálhatóak art filmek közönségtalálkozói, a koncertek és felolvasóestek, mint a Tisza filmszínház programkínálatban. Ausztriában továbbá szabadtéri filmvetítésekkel, iskolai csoportok fogadásával és széleskörű programkínálattal 2019-ben rekord számú nézőt tudtak megnyerni.

A tervek szerint 2020 első felében a szolnoki mozi is bevezeti a kedvezményrendszert az osztrák mintára és klubkártyával fogja várni leendő és meglévő vendégeit. A közönség a kártyával kedvezményesen nézhet majd filmet, vehet részt koncerteken vagy fogyaszthat a büfében.

Képgaléria

Legújabb hírek

Katalógus

Programfüzet