Hírek

Morvai Péter grafikusművész hallgató pályázata nyert

2020.02.10.

Pályázatot hirdettünk a Magyar Képzőművészeti Egyetem hallgatói között a fesztivál logójának, mozaik nevének (ATAFF) és plakátjának elkészítésére. A beérkezett pályamunkákat öt tagú zsűri értékelte – fesztiválunk holdudvarába tartozó egyetemi tanárok, grafikus és képzőművészek, valamint filmes szakemberek. A pályázatot Morvai Péter arculati terve nyerte.

Morvai Péter grafikusművész hallgató pályázata nyert

A zsűri értékelése: Morvai Péter munkája magasan kiemelkedik a beérkezett pályázatok közül. Koncepciózus, átgondolt és következetes, progresszív, jól használható. Már az alkotó hozzáállásán is látszik, hogy komolyan vette a felhívást és a figyelme mindenre kiterjedt: névjegykártya, karszalag, popcorn tasak, vászontáska stb. Komoly szakmaiságú munka, melyben van fantázia; arculata minden részletében profi, büszkén vállalható és illik a Trauner szellemiséghez.

Morvai Péter grafikusművész hallgató pályázata nyert

Morvai Péter: Morvai Péter grafikusművész hallgató vagyok. 2016-óta vagyok hallgató a Magyar Képzőművészeti Egyetem tervezőgrafika szakán. Jelenleg Erasmus ösztöndíjjal Spanyolországban tanulok. Nagyon izgalmas volt a fesztivál arculati koncepcióján dolgozni és közben egyre közelebb kerülni Trauner Sándor munkásságához és életművéhez. Örülök, hogy ebben a szellemben újulhatott meg az arculat és köszönöm a megtisztelő bizalmat a fesztivál részéről.

Képgaléria

Legújabb hírek

Katalógus

Programfüzet